LA QUÍMICA A LA CUINA

LA QUÍMICA A LA CUINA. Una Immersió Ràpida

Editorial:
Tibidabo catalan
EAN:
9788413479057
Año de edición:
Materia
FISICA Y QUIMICA
ISBN:
978-84-1347-905-7
Páginas:
190
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
127
Alto:
203
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
Una immersió ràpida

15,00 €

IVA incluido
Comprar

A la síntesi de la cuina d'elBulli es llegia: La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix  i es racionalitza amb la reflexió. En els darrers anys han entrat amb  força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha  crescut l'interès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències biologia, física y química són les eines per  a la comprensió del conjunt. La química, en particular, descriu quines substàncies són les responsables del color, l'olor i el gust, i  perquè canvien amb les coccions. D'altra banda, les estructures químiques i biològiques de cèl·lules i teixits animals i vegetals expliquen les textures i els canvis que pateixen a la cuina. Amb tot això el lector podrà saber què hi ha als seus aliments abans i després  de cuinar-los, i això tindrà com a conseqüència més satisfacció intel·lectual, afegida a la sensorial.

Otros libros del autor en Libreria Guareña

  • La textura del chocolate
    Titulo del libro
    La textura del chocolate
    Nº 1
    Mans, Claudi
    Tibidabo ediciones s.a.
    El objetivo del libro La textura del chocolate es analizar, con lenguaje común y argumentos científicos, qué...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    12,00 €

  • La química en la cocina
    Titulo del libro
    La química en la cocina
    Nº 11
    Mans, Claudi
    Tibidabo ediciones s.a.
    En la Síntesis de la cocina de elBulli se leía: "La información que suministra un plato se disfruta a travé...
    No disponible

    15,00 €

  • Sferificaciones y macarrones
    Titulo del libro
    Sferificaciones y macarrones
    Mans, Claudi
    Ariel
    Una novedosa obra en donde se comparande forma muy amena las preparacionesde los grandes cocineros mediáticos ...
    No disponible
  • La textura de la xocolata
    Titulo del libro
    La textura de la xocolata
    Nº 1
    Mans, Claudi
    Tibidabo catalan
    L'objectiu del llibre La textura de la xocolata és analitzar, amb llenguatge comú i arguments científics, qu...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    12,00 €

  • Sferificaciones y macarrones
    Titulo del libro
    Sferificaciones y macarrones
    Claudi Mans
    Ariel
    No disponible

    18,50 €

Materia en Libreria Guareña

Tibidabo catalan en Libreria Guareña

  • Teoria del caos
    Titulo del libro
    Teoria del caos
    Nº 23
    C. Bishop, Robert
    Tibidabo catalan
    Des de la dècada de 1980, el caos ha estat objecte de gran interès tant en la recerca científica com en la c...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    16,00 €

  • Constitucionalismes
    Titulo del libro
    Constitucionalismes
    Nº 24
    Ridao, Joan
    Tibidabo catalan
    Aquest llibre constitueix una immersió ràpida, però rigorosa, als diferents conceptes de constitució, i tam...
    No disponible
  • BARCELONA SOTA LA BOTA DE NAPOLEÓ
    Titulo del libro
    BARCELONA SOTA LA BOTA DE NAPOLEÓ
    Nº 00
    Conte Barrera, Jesús
    Tibidabo catalan
    Barcelona va estar ocupada i sotmesa 2297 dies durant la Guerra del Francès (1808-1814). La repressió de les ...
    No disponible
  • EL TREN DE LES 17:14
    Titulo del libro
    EL TREN DE LES 17:14
    Nº 00
    Requejo Coll, Ferran
    Tibidabo catalan
    Aquest llibre es basa en les análisis sobre diferents aspectes que incideixen en l'actual procés polític de ...
    No disponible
  • GRÀCIA
    Titulo del libro
    GRÀCIA
    Conte, Jesús
    Tibidabo catalan
    Gràcia és un barri de Barcelona que està de moda per un cúmul de factors i de circumstàncies. Què té de ...
    No disponible