Mar i muntanya

Mar i muntanya. El receptari tradicional

Nº:
38
Editorial:
Viena
EAN:
9788419474681
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-19474-68-1
Páginas:
144
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
153
Alto:
233
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
Milfulls

19,00 €

IVA incluido
Comprar

Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment,  a l’Empordà per la seva estreta connexió entre el mar i la muntanya— han influït en l’evolució d’aquests plats i en la identitat gastronòmica del país. Tot i que en altres països del món podem trobar alguns plats que combinen ingredients marins i terrestres, Herce defensa apassionadament que no aconsegueixen ni de bon tros el mateix equilibri que els plats catalans. I ens ho demostra en l’extensa recopilació de receptes tradicionals de mar i muntanya que formen aquest llibre, unes receptes que permetran al lector recrear a casa grans plats que són patrimoni de la gastronomia catalana: pollastre amb llagosta, conill amb escamarlans, mandonguilles amb sèpia...

Otros libros del autor en Libreria Guareña

  • Deliciós mar
    Titulo del libro
    Deliciós mar
    Nº 21
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRI...
    No disponible
  • Sofregit
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    UN LLIBRE AMB 50 RECEPTES DELICIOSES DE LA CUINA CATALANA QUE PARTEIXEN DE LA BASE D'UN BON SOFREGIT, L'ELEMENT...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    19,90 €

  • Delicioso mar
    Titulo del libro
    Delicioso mar
    Nº 15
    Herce Carmona, Enric
    Lectio
    La cocina del mar siempre nos ha fascinado por su gran riqueza y diversidad. El mar nos ofrece con generosidad ...
    No disponible
  • Sofregit
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot  fer amb presses, de qualsevol forma,...
    No disponible

    18,90 €

Materia en Libreria Guareña

  • GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2025, LA
    Titulo del libro
    GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2025, LA
    ia Alcover, Jordi - Naranjo, Silv
    Sudversiva lectura
    La Guia de Vins de Catalunya arriba a la seva setzena edició amb la intenció de fer un balanç de tot el que ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    24,90 €

  • Vegano
    Titulo del libro
    Vegano
    Pryderi Pritchard, Mathew
    Blume
    * Un libro que muestra lo fácil que puede ser convertirse en vegano y cómo la alimentación adecuada puede ay...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    24,90 €

  • La buena cocina sin azúcar
    Titulo del libro
    La buena cocina sin azúcar
    Cuvello, Patrizia / Guaiti, Daniela / Prandoni, Anna
    De vecchi
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    10,91 €

  • Mi cocina
    Titulo del libro
    Mi cocina
    Martínez, Rick
    Col and col
    Acompaña a Rick Martínez en un excepcional viaje culinario que empieza  en la Ciudad de México y recorre tod...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    24,95 €

  • Cocina saludable para jovenes independientes
    Titulo del libro
    Cocina saludable para jovenes independientes
    Montalban Carranza, Rosalia
    Krk ediciones
    La palabra clave de este recetario es la sencillez. Una cocina fresca y sin pretensiones dirigida especialmente...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    34,95 €

Viena en Libreria Guareña